Spela bingo online

Varför ska man egentligen spela bingo online? Det är inte svårt att svara på det finns massor av olika fördelar med att spela bingo online. För det första så behöver du inte ta dig utanför dörren om du inte vill. Du kan spela vart som helst och när som helst på dygnet, det enda du behöver är en dator med Internetuppkoppling. Man kan spela precis så mycket eller lite man vill och det är dessutom billigare att spela online. Det är nämligen så att flera av spelen har billigare brickor än vad dem har i en fysisk bingohall. Man har även chansen att vinna större vinster då det brukar kunna bli riktigt stora jackpotts på nätet.

Det är riktigt roligt att spela bingo och tack vare Internet så har fler och fler människor upptäckt detta. Något av det bästa som finns med att spela bingo online är att man väljer själv exakt hur mycket tid och fokus som man vill lägga på spelet. Det finns nämligen en funktion som vi nämnde kort på startsidan. Den kallas för ”Autodaub” eller ”Automarkering”. Väljer man att använda den så kommer spelet att sköta sig mer eller mindre självt. Om något av dina nummer ropas ut så kommer spelet att markera det numret åt dig. På det sättet behöver man inte vara oroligt för att hänga med i dragningen om man tycker att det går för snabbt. Dessutom kan man under dragningen välja att göra andra saker om man vill det. Du kanske har en hög med tvätt eller en stor disk som behöver tas i tu med. Eller så kanske du vill spela chattspel?

Spelar man bingo online finns det nämligen något som kallas för just chattspel. Det är små minispel som man spelar i chatten som alltid finns i samma ruta som bingospelet. Där kan man alltså inte bara chatta med andra bingospelare. Man kan även spela och vinna några extra kronor. Det är alltid korta små spel som inte tar så väldigt mycket tid eller energi. Men det är väldigt roligt och ger en extra krydda. I chatten finns det alltid en chattmoderator, en person som dels ser till att allt går trevligt till i chatten men även har hand om chattspelen. Det är han eller hon som bestämmer vilket chattspel som ska spelas och när det inte får plats fler spelare. Det är även chattmoderatorn som är domare och bestämmer vem som vunnit. I chattspelet så använder man sig av samma dragning som är till bingospelet. Bara det att numren som dras ska bilda andra saker än bingo. Ett exempel är födelsedag, då gäller det att vara först med att få ihop sitt födelsenummer och sedan skriva det på ett korrekt sätt i chatten.